Immo Dot, uw partner in vastgoed

Immo Dot, uw partner aan de Vlaamse middenkust, is een jong en energiek bedrijf met kennis van zaken in de vastgoedwereld. Wij hebben van verkoop en verhuur op jaarbasis onze specialiteit gemaakt en dit ondertussen 15 jaar en geven u graag een professionele begeleiding doorheen het vastgoedgebeuren.

Welkom op onze site. Wij streven een dagelijkse update na door performante informatica.

Zoekt u of verkoopt of verhuurd u een appartement, een woning, studio, opbrengsteigendom of een handelspand bent u aan het juiste adres.Ons professioneel en enthousiast team, staat garant voor een eerlijke en hoge kwalitatieve begeleiding bij het zoeken naar een nieuwe woonst alsook bij het vinden van een nieuwe bestemming voor uw vastgoed. Zowel huurder, verhuurder, koper als verkoper, krijgt een optimale dienstverlening waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.


  • Immo Dot is uw partner in de verkoop - verhuur van uw woning of appartement.
  • Immo Dot is uw partner in het beheer van uw vastgoed van appartement tot residentie, dat getuigd de vele klanten zelfs wonend in Oostende.
  • Immo Dot is uw partner in het kopen - huren van een appartement tot villa.
  • Immo Dot kent geen geografische grenzen maar hebt u ongetwijfeld al opgemerkt te Bredene, Oostende, Gistel, Middelkerke, Leffinge, Wilskerke, Slijpe, Westende, Snaaskerke, Klemskerke, De Haan, Zandvoorde, Blankenberge, Mariakerke, Nieuwpoort...

Aarzel niet ons kantoor telefonisch te contacteren want een persoonlijke begeleiding is waardevol bij uw zoektocht.

Bernard De Langhe

Deze pagina wordt beheerd en uitgebaat door IMMO DOT BV, met maatschappelijke zetel in de Tarwestraat 10, 8400 Oostende, Belgiƫ. IMMO DOT BV is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen te Oostende onder het nummer 0476.028.290 en draagt als BTW-identificatienummer BE0476.028.290 (RPR Oostende). Vastgoedmakelaar Bernard De Langhe BIV: 501.670 die onderworpen is aan de BIV-plichtenleer: http://www.biv.be/plichtenleer. Adres toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B, 1000 Brussel. Verzekerd bij Concordia, polisnummer 730.390.160

Ere-voorzitter van de Unie van Vastgoedmakelaars UVGM
Erelid Vastgoedalliantie
Lesgever Syntra

Kennis maakt immers het verschil...

Panden in de kijker

Realistisch investeren in vastgoed

Onze contactgegevens

Kantoor Oostende

Tarwestraat 10
8400 Oostende

Tel: +32 (0)59 80 34 38
GSM: +32 (0)497 50 70 00