Een mooie kans !

Twee slaapkamer appartement te Oostende. Ben jij klaar om wat kluswerk te verrichten om vervolgens in dit 2-slaapkamer appartement aan de rand van Oostende te gaan wonen ?

Gelegen aan de Van Dijckstraat, een rustige gerenoveerde eenrichtingsverkeer straat met gratis parkeermogelijkheden. Om de hoek zijn alle grote winkelketens en supermarkten aanwezig, en de bushalte. Het strand, stadscentrum en station op 10 minuten fietsen. Kortom, er zijn volop faciliteiten beschikbaar om het wonen te verrijken met prettige voorzieningen op loopafstand.

Van de straat heb je toegang tot de garagepoort met een gemeenschappelijke fietsberging, en een gelijkvloerse private bergruimte, inbegrepen in de prijs. Via de open portiek krijg je toegang tot het appartement op de 2° verdieping. Geen lift aanwezig, dus lage Syndic kosten.
Een ruime woonkamer met een open keuken. Aangrenzend aan de keuken, een hal met een bergruimte, wc en douchekamer. Achteraan de 2 slaapkamers. De ramen aan de voorzijde werden recent vernieuwd, en de renovatie van de elektriciteit werd bijna afgewerkt. De "finishing touch" is voor de nieuwe eigenaar.

Opknappen geen bezwaar ?
Kom dan een kijkje nemen in dit appartement.
148.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement Opp.: 62m² K.I.: 441,00 € Slaapkamers: 2 EPC-Waarde: 245 kWh/m² EPC-Code: 20240205-0003132121-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.