7 kamer appartement met 3 slaapkamers te Oostende

Hip en comfortabel wonen in Oostende. Dit appartement met meer dan 100 m2 woonoppervlakte biedt de perfecte combinatie, een uitstekende locatie, veel ruimte, op wandelafstand van het strand en comfort. Met maar liefst 3 slaapkamers is hier altijd ruimte voor een thuiswerkruimte, logeerkamer en kastenkamer. Bovendien gelegen op de 3° en hoogste verdieping met als voordeel maximale lichtinval en privacy.

Aan de voorzijde ligt de ruime woonkamer met afzonderlijke keuken voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Vanuit de hal bereik je de 3 slaapkamers aan de achterzijde, alsook het balkon om te genieten van een heerlijk ochtendzonnetje. De badkamer is voorzien van een bad, en er is een afzonderlijk toilet.

Dit kleinschalige gebouw voorzien van lift is gelegen aan de Torhoutsesteenweg. Jong en oud, ondernemers en bewoners laten deze locatie tot leven komen. Denk aan uiteenlopende horeca, een verrassend en divers winkelaanbod met alles aanwezig voor je dagelijkse boodschappen. Ook de uitvalswegen en openbaar vervoer liggen binnen handbereik.
Wordt dit jouw droomappartement ? Maak een vrijblijvende afspraak met Immo Dot.
269.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement Opp.: 132m² K.I.: 1.070,00 € Slaapkamers: 3 EPC-Waarde: 226 kWh/m² EPC-Code: 20240118-0003111224-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.