Appartementsgebouw met mega garage aan de kust

VERKOOP OP LIJFRENTE. Dit in 2004 gerealiseerde appartementsgebouw met op het gelijkvloers, een volledige garage met automatische poort voor + 4 auto's, bestaat uit 2 appartementen. Een appartement op de 1° verdieping, living met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, wc, berging, terras en toegang tot de tuin. En een duplex appartement op de 2° en 3° verdieping. Elk appartement is voorzien van op maat gemaakte kwaliteitskasten. Gelegen in Oostende, vlakbij de duinen, in een rustige straat met gratis parkeermogelijkheden, nabij de grens met Bredene. Dit alles vlakbij de nieuwe stijlvolle wijk aan de Oosteroever, met de zee op wandelafstand en stadscentrum op fietsafstand.

Het duplex appartement met een grote living voorzien van open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, wc op elk verdiep, berging en 2 terrassen. Het gebouw is perfect onderhouden, geheel AREI conform en biedt ook een uitstekende energieprestatie (elk appartement Label A !). Individuele meters voor elk appartement. Nieuwe warmtepompinstallatie geplaatst in 2023. Asbestveilig, schrijnwerk PVC en is niet in een risicozone gelegen voor overstromingen. Geen Syndic (kosten) en geen lift.

Bij aankoop wordt er Euro 125.000,- betaalt (Boeket, of 'voorschot'). En een maandelijkse rente. De verkopers blijven het duplex appartement bewonen en gebruik van de gelijkvloerse garage. En, de koper ontvangt de inkomsten van het appartement 1° verdieping, welke thans is verhuurd aan Euro 725,- per maand. Of, kan het appartement 1° verdieping, zelf gaan bewonen na opzegging van de huurder (toepassing Vlaams Woninghuurdecreet).
Maandelijkse rente : keuze :
Euro 1.500,- per maand op 20 jaar, of tot overlijden van beide begunstigden.
Euro 1.800,- per maand op 15 jaar, of tot overlijden van beide begunstigden. Bij deze laatste optie wordt er toepassing gemaakt van de indexatie, (gezondheidsindex).
De verkopers : man geboren in 1956, vrouw geboren in 1967.

Een investering met zekerheid op betrouwbare bewoning. Contacteer ons vandaag nog !
125.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement Opp.: 128m² K.I.: 1.646,00 € Slaapkamers: 4 EPC-Waarde: 73 kWh/m² EPC-Code: 20231116-0003028319-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.