2 Slaapkamer appartement te koop in Oostende

Altijd al op een unieke plek dicht bij het strand, boulevard en de Stad aan Zee willen wonen ? Het appartement ligt op loopafstand van het strand, de Wellingtonrenbaan met golfterreinen en de duinen. Met aan de overzijde van het appartement op de 2° verdieping laagbouw bent u verzekerd van veel privacy en door goede isolatie blijft alle (zomerse) drukte en warmte buiten. Winkels, uitgaansgelegenheden, supermarkten, sportgelegenheden, gratis parkeren en de markt van de Wijk Mariakerke zijn allemaal binnen een straal van 500 meter. En binnen No time ben je in het centrum van Oostende.

Kom kijken en overtuig jezelf ! Ruime living, aparte gerenoveerde keuken (mogelijkheid om keuken open te maken), klein terrasje uitgevende aan de Nieuwpoortsesteenweg, aparte bergruimte. Twee slaapkamers met terras achteraan. Grote inkomhall en badkamer met ligbad en toilet, apart 2° wc. Mogelijkheid tot plaatsen van wasmachine en droogkast.

Verder nog pluspunten. De lift in het gebouw is vernieuwd. Het plat dak in goede staat. Dakisolatie is nagezien. Gemeenschappelijke fietsberging aanwezig plus een private kelder van 2,5 m2. Uitstekende openbaar vervoer voorzieningen : bus en tramlijn nabij. Hier kan je gewoon blij zijn.
Geen asbest vastgesteld.
165.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement Opp.: 89m² K.I.: 644,00 € Slaapkamers: 2 EPC-Waarde: 160 kWh/m² EPC-Code: 20200714-0002293969-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.