Appartement 3 slaapkamers met garage

+++TE LAAT+++ Groot 3 slaapkamer appartement gelegen op een ideale locatie : vlakbij het Vogelzangpark met wandelpaden, originele speeltoestellen voor kinderen en op fietsafstand van het stadscentrum plus binnen de vijf minuten met de auto naar de oprit van de autostrade. Daarnaast bent u met de fiets in enkele minuten bij het strand en de Noordzee.

Het appartement is gelegen op de 3° verdieping van een kleinschalig gebouw. Voorzien van een garage met sectionale poort en oprit. Zodat er een voertuig in de garage kan staan, plus een voertuig voor de garage ! De gemeenschappelijke oprit werd recent volledig vernieuwd. Er is geen syndicus en geen lift in het gebouw. Maar op het gelijkvloers is er een ruime private berging of wasplaats inbegrepen, en toegang tot een ruime gemeenschappelijke tuin met fruitbomen. (In gebruik bij het appartement maar hoort bij het complex als geheel).

U komt het appartement binnen via de trappenhal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de zongerichte woonkamer, en de afzonderlijke keuken. Aan de achterzijde, de 3 slaapkamers, een bergkamer, afzonderlijk toilet en de badkamer met ligbad. Plus balkon met zicht op de tuin.

Bijzonderheden :
+ op te frissen appartement;
+ mooi centraal gelegen t.o.v. stadscentrum, toegangswegen, parken en strand;
+ grote woonkamer;
+ 3 slaapkamers;
+ badkamer met ligbad;
+ afzonderlijk toilet;
+ inpandige bergkamer;
+ balkon;
+ garage inbegrepen;
+ gelijkvloerse private berging of wasplaats;
+ toegang tot de gemeenschappelijke tuin.
149.990,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement K.I.: 910,00 € Slaapkamers: 3 EPC-Waarde: 688 kWh/m² EPC-Code: 20220715-0002641941-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.