Ruim 2 slaapkamer appartement te Oostende

Dit ruim appartement met 2 slaapkamers is gelegen aan de stadsrand van Oostende, Mariakerke. Het appartement bevindt zich op de 1° verdieping en omvat inkom, toilet, een lichtrijke ruime leefruimte, gesloten keuken met ruim terras, badkamer met ligbad, 2 ruime slaapkamers en een berging. De berging is voorzien van een wateraanvoer en afvoer, plaats voor de wasmachine en droogkast.

Villa Klepsydra is een mooie Residentie voorzien van een lift.
Het appartement werd volledig opnieuw geschilderd en de keuken is thans in renovatie. Alle nutsvoorzieningen zijn individueel. Beperkte algemene kosten. EPC: 260 kWh/(m² jaar). De Electriciteit is gekeurd.

Dit alles op 450 meter van het strand en de Noordzee. In een kindvriendelijke en verkeersveilige fietsomgeving, met eenrichtingsverkeer. Een kwalitatieve wijk waar de verblijfsfunctie primeert, maar de bereikbaarheid wordt gegarandeerd met bus- en tramhalte plus winkels binnen 600 meter. Het groene aspect is hier aanwezig met pleintjes en speelruimte, en om de hoek de duinen. Wilt u genieten van dit mooie appartement, dan moet u zeker komen kijken. En wellicht kunt u dan binnenkort uw droom verwezenlijken.
243.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement Opp.: 83m² K.I.: 899,00 € Slaapkamers: 2 EPC-Waarde: 260 kWh/m² EPC-Code: 10100401-0000493467-00000001-6

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.