Appartement met 2 slaapkamers Oostende centrum

Gelegen op een toplocatie in het bruisende centrum van Oostende. Rustige omgeving, en toch op slechts 100 meters van het strand en de markten. Op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een woonkamer, 2 slaapkamers, keuken, 2 wc's en een klein terrasplatform.

Het statige herenhuis werd omgevormd in enkele appartementen. Eén van deze appartementen, gelegen op de eerste verdieping, mogen wij aan jou laten zien. Met de Noordzee, diverse gezellige koffietentjes en natuurlijk de winkelstraten op wandelafstand. Net als het Station en de tramhalte, wat de ligging ideaal maakt. Ook parkeren kan gewoon vlakbij middels de talrijke boven- en ondergrondse parkings in de omgeving.

De indeling is als volgt : Begane grond : gemeenschappelijke entree, gang, entree van het appartement zelf. Lichte woonkamer, keukenruimte, slaapkamer met douche en wc. In het achtergebouw, wc, 2° slaapkamer welke toegang verleent tot een terrasplatform. Elektrische keuring conform AREI. U bent van harte welkom om dit karakteristieke appartement te bezichtigen.
160.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement Opp.: 85m² K.I.: 404,00 € Slaapkamers: 2 EPC-Waarde: 608 kWh/m² EPC-Code: 20200226-0002253420-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.