+++TE LAAT+++ 3 slaapkamer appartement te Oostende dichtbij strand

+++TE LAAT+++ Wij bieden jou dit unieke 3 slaapkamer appartement aan. Een instapklaar appartement met een moderne nieuwe inbouwkeuken, lichte woonkamer en ruim van opzet, knus terras gericht op het zonnige zuidoosten, ruime hal en een ingebouwde dressing in de gang. De verdieping beschikt bovendien over een 3-tal slaapkamers en een badkamer met ligbad, aansluiting voor de wasmachine en een afzonderlijk toilet.

Het gehele appartement is voorzien van een gemakkelijk te onderhouden steenvloer. En alle wanden en plafonds zijn strak wit. De aparte keuken is modern afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Een grote kookplaat met 4 elementen, oven, koelkast en vaatwasmachine. Met uiteraard zeer veel kastruimte. De badkamer is betegeld en functioneel afgewerkt. Verwarming geschiedt middels individuele centrale verwarming. Overal dubbel glas.

Het appartement is gelegen op de 3° verdieping van een praktisch kleinschalig appartementencomplex, welke beschikt over een liftinstallatie en inbegrepen een private kelder. Voor fietsen gemakkelijk te bereiken via de gemeenschappelijke garagepoort.

Dit alles op een daadwerkelijke Toplocatie te Oostende. Enerzijds nabij de invalswegen van Oostende, en toch op 100 meter van het strand én de Noordzee. Via de Venetiaanse Gaanderijen langs de wandelpromenade, voorbij Wellington Hippodrome het bruisende stadscentrum binnen de 2000 meter wandelen of fietsen.

Kunt u niet wachten om dit appartement te bezichtigen ?
Kom gerust kijken voor een juiste indruk, bel of email dan snel voor een bezoek.
195.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement K.I.: 1.033,00 € Slaapkamers: 3 EPC-Waarde: 254 kWh/m² EPC-Code: 20110403-0000798839-00000020-4

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.