+++Te Laat+++ Woonst met handelspand te Oostende

+++Te Laat+++ Op een goed bereikbare locatie bij de jachthaven, Oostende centrum en het station is dit woon-winkelpand gelegen. Thans werd het gelijkvloers gebruikt als handelsruimte en de bovengelegen verdiepingen als woonst. Het is maar 5 minuten wandelen naar het trein- en tramstation. 8 minuten te voet naar het strand en de winkelstraten. In de directe omgeving zijn diverse basisscholen, supermarkten en een nieuwe wijk in volle groei. Binnen no time ben je bovendien in de parken van Oostende waar je groene en weidse oase van rust aantreft.

Op de begane grond het ruime handelsgedeelte met eigen ingang. En afzonderlijke ingang naar het woongedeelte met een grote living met open keuken, slaapkamer en wc. Een dakterras is aanwezig. Op de tweede verdieping nog een grote slaapkamer, wc, badkamer en ligbad. 3° Slaapkamer met bergzolder op derde verdiep.

Het pand is zeer geschikt als renovatieproject, waarbij de werkzaamheden al zijn aangevat. Met je eigen wensen krijg je hier de kans om verder te moderniseren en verbouwen naar je persoonlijke behoeften. Een mogelijkheid om jouw unieke droomwoning te realiseren en zeg nou zelf … die authentieke gevel verdient toch een kans ? Mits vergunningen om te vormen als kangoeroewoning, of gewoon een groot huis. Ga jij dit renovatie project omarmen en woon jij straks op dit mooi plaatsje in Oostende aan zee ?
Info op kantoor

Over deze eigendom

Type: Woning Opp.: 62m² K.I.: 892,00 € Slaapkamers: 3 EPC-Waarde: 422 kWh/m² EPC-Code: 20200831-0002308707-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.