+++ TE LAAT +++ Duplex appartement te Oostende met 4 slaapkamers

+++ TE LAAT +++ Bel nu voor het maken van een afspraak voor dit prachtige duplex appartement.

Het appartement is gelegen aan een pittoreske heraangelegde straat met stijlvolle authentieke huizen. Oorspronkelijk een herenhuis en thans na renovatie vergund als 2 appartementen. Zeer centraal gelegen zowel naar het strand als naar de groene Oostendse parken. Alle benodigde winkels en restaurants zijn om de hoek, en het stadscentrum binnen handbereik. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de autostrade. Diverse tram- en busverbindingen zijn op wandelafstand aanwezig.

Het duplex appartement op de 1° en 2° verdieping is te bereiken via een centrale trappenhuis. Beschikt over een ruime woonkamer waarbij het lichte karakter en de prachtige vloer direct opvalt. Daarnaast nog een hal, gasten toilet, afzonderlijke nieuwe keuken met eetplaats, en een slaapkamer. Op de tweede verdieping drie grote slaapkamers, wc en een nette badkamer met ligbad. Totale bewoonbare oppervlakte 137 m2. En nog een gemeenschappelijke (fiets-)berging met eigen toegang langs de straatzijde.

In dit volumineuze duplex appartement kan je echt nog genieten van rust midden in de stad. U hoeft dus alleen nog maar te verhuizen !
199.500,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement Opp.: 100m² Slaapkamers: 4 EPC-Waarde: 316 kWh/m² EPC-Code: 20171209-0002017297-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.