+++ Te Laat +++ Huis te Oostende

+++ Te Laat +++ Deze karakteristieke en bijzonder sfeervolle woning is gelegen op een zeer gewilde woonlocatie. Gerenoveerde en rustige omgeving, plus op wandelafstand van het strand. Gratis en voldoende parkeerplaats in de buurt. De woning beschikt over een prachtige leefkamer met open keuken. Vier slaapkamers. Twee badkamers met douche. Plus een grote zolder van maar liefst 30 m2 welke kan ingericht worden als 5° slaapkamer of polyvalente ruimte.

Een terras van 50 m2 gericht op het oosten is een bijkomende troef. Tot slot nog te vermelden een kleine bergruimte en een droge kelder.

Vanaf deze mooie locatie is de Noordzee, de wandelpromenade aan de Venetiaanse gaanderijen, en het stadscentrum met een diversiteit aan winkeltjes en restaurants op loopafstand gelegen. In de nabije omgeving vinden we (basis)scholen, kinderopvang, een bibliotheek, een speeltuin. Het station is op enkele fietsminuten gelegen en ook de ontsluiting op de diverse uitvalswegen is uitstekend.

Voor wie van aanpakken weet een unieke mogelijkheid deze sfeervolle woning geheel naar eigen smaak af te werken.
Info op kantoor

Over deze eigendom

Type: Woning Opp.: 99m² K.I.: 535,00 € Slaapkamers: 4 EPC-Waarde: 473 kWh/m² EPC-Code: 20121004-0001221551-00000001-6

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.