+++TE LAAT+++ 2 Slaapkamer gemeubeld appartement te Oostende

+++TE LAAT+++ Interesse ? Wij nemen graag de tijd voor je ! Plan een afspraak via email of telefoon en we laten je het appartement zien.
Starters opgelet ! Wellicht kunnen wij jou blij maken met dit nette appartement gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping waardoor je dus geen bovenburen hebt.

Verder bestaat de indeling uit een lichte woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een eenvoudige badkamer met douche. Met uitzondering van 1 klein raam, werden alle ramen vernieuwd met dubbel glas.

Het appartement heeft ook nog een private berging. Gelegen in een kleinschalig appartementencomplex zonder lift, dus lage syndicus kosten.
Goede en gratis parkeervoorzieningen in de buurt net als alle noodzakelijke voorzieningen (winkels en openbaar vervoersmogelijkheden), en ligt gunstig t.o.v. verbindingswegen richting het centrum, de autostrade plus op 1.200 meter van het strand en de Noordzee. Vlakbij de groene oase van Ostend Tennisclub, en snelle gescheiden fietspaden richting de wandelpromenade, Maria Hendrikapark en het station.

Benieuwd of jij hier nieuw woongeluk zult vinden ? Neem dan contact op met ons.
Info op kantoor

Over deze eigendom

Type: Appartement Opp.: 38m² K.I.: 376,00 € Slaapkamers: 2 EPC-Waarde: 624 kWh/m² EPC-Code: 20130428-0001358953-00000019-6

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.