+++TE LAAT+++ Landelijke woning met tuin. Doe een Bod !

+++ TE LAAT +++ Wonen in het centrum van West-Vlaanderen met het gevoel van buiten ? En toch nabij de steden Torhout en Diksmuide. Dat kan in de landelijke en rustige gemeente Kortemark. Een strakke en half vrijstaande landelijke woning. Op wandelafstand van het dorpscentrum, en op de fiets naar het station in minder dan 15 minuten, met uitstekende bus en treinverbindingen.

Deze verrassende woning is de laatste jaren grondig gerenoveerd. Waardoor een ruime living is ontstaan die uitloopt in de tuin. Hier altijd wel een plek van zon, of schaduw te vinden, heerlijk groen. Een leefkeuken met eetplaats en op de tussenverdieping een badkamer met douche. Via een vaste authentieke trap is vanuit de woonkamer de verdieping bereikbaar. De twee slaapkamers met nieuwe veluxramen en zijramen zijn 20,91 en 19,65 m2 groot.

De woning bevat nog een half bovengrondse en droge kelder, alsook een overdekte ruimte naast de woning voor de stalling van fietsen, tuingerief of scooter. De achtertuin met nieuw terras is natuurlijk al benoemd, maar er is meer. Aan de voorzijde heeft de woning vrij uitzicht over de weidse akkers en aan de achterzijde uitkijk op het polderlandschap. Wil je altijd een gevoel van vrijheid beleven en toch op korte afstand van de dorpskern wonen ? Dan is deze woning perfect.
Info op kantoor

Over deze eigendom

Type: Woning Opp.: 150m² K.I.: 167,00 € Slaapkamers: 2 EPC-Waarde: 632 kWh/m² EPC-Code: 20190515-0002160182-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Landbouwzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.