+++TE LAAT+++ Bel-etage 5 slaapkamers & garage plus grote tuin te Oostende

+++TE LAAT+++ Wat een heerlijk huis is dat ! Met het mooiste uitzicht op de tuin.

Royaal wonen doet u hier. De woning werd in 2015 gerenoveerd en is gelegen in een rustige omgeving met een groot perceel van maar liefst 783 m2. Alle denkbare voorzieningen zijn op loopafstand, denk bij voorbeeld aan supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen. In de directe omgeving het Maria Hendrikapark waar u even kan uitrusten aan de rand van de visvijver of zelf het ruime sop kiezen met een roeibootje of waterfiets. In hetzelfde park vindt u ook het mooie Spiegelmeer, ideale locatie voor een romantische wandeling of een sportieve jogging. Op 3300 meter de Noordzee voor zonliefhebbers, met in de herfst en de winter gezonde strandwandelingen en u de kust zo'n beetje voor uzelf hebt.

Een ruime living met lichtrijke eetplaats. De afzonderlijke keuken staat praktisch in verbinding met de woonkamer en is opgesteld in een rechte-opstelling voorzien van witte fronten. Alle comfort aanwezig en de indeling zorgt voor voldoende werk- en opbergruimte. 5 slaapkamers plus nog een 6e polyvalente speel-/studeerkamer. Twee badkamers voorzien van douche. En op de eerste 3 niveaus telkens een toilet. De garage kan vergroot worden mits suprematie van een slaapkamer. Zonnepanelen op het dak en op het tuinhuis. En de tuin en het terras zijn professioneel aangelegd en creëren rust in de buitenruimte. Ideaal om echt te genieten.

De speelse indeling maakt dit tot een geliefde woning. Fantastisch voor een grote gezinssamenstelling, met plek voor iedereen. Komt u de woning van binnen bekijken ? Welkom.
350.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Bel-étage Opp.: 783m² K.I.: 832,00 € Slaapkamers: 5 EPC-Waarde: 253 kWh/m² EPC-Code: 20200517-0002270393-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.