Winkel of Restaurant te koop in Oostende

Het betreft hier een winkel- of horecaruimte van ca. 100 m2 in 'De winkelstraat' van Oostende. De James Ensorgalerij. Een recent gerenoveerde overdekte monumentale straat. Een beglaasde dakkap voorzien van een koepel van prismatieke glazen tegels. De ingang met het eclectische Hotel Albert II aan de Vlaanderenstraat vlakbij het Wapenplein aan de muziekkiosk. Welke uitkomt in de Christinastraat met een gevelfront in art-decostijl. De mix van uitzonderlijke winkels in de James Ensorgalerij maakt dit de hotspot van de kust. Een locatie om echt even te ontspannen. Een unieke omgeving op wandelafstand van het beste wat Oostende te bieden heeft.

Gelegen enerzijds in een glamouromgeving, en anderzijds tussen de drukste commerciële winkelstraten van Oostende : Wapenplein, Kapellestraat, Vlaanderenstraat en Adolf Buylstraat. Waar alle winkels 7 dagen op 7 open zijn. En slechts op 300 meter van het strand. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is tevens als uitstekend te kenmerken. Diverse bus- en tramhaltes en gratis overzetboot binnen de 700 meter, en station op 10 minuten wandelen.

De goede ruimte kent een zeer courante rechte vormgeving, zodat de indelingsmogelijkheden optimaal zijn en er comfortabel gewinkeld kan worden. Of het volle genot van een horeca uitbating. De sanitaire voorziening bevindt zich aan de achterzijde. Vrij in te richten.
365.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Handelseigendom Opp.: 100m²

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.