Appartement gelijkvloers in hartje centrum Oostende

Tussen het Leopoldpark, een groene rustplaats met muziek kiosk, waterpartijen, mini-golf, en de winkelstraten staat het appartementsgebouw Kipling. Hier is het fijn, relax en gelijkvloers wonen met alle benodigde voorzieningen op korte afstand. Via de wandelboulevard bent U op 800 meter van het strand, en langs de jachthaven met het Mercatorschip op 700 meter wandelen van het Station.

De centrumlocatie is fantastisch ! Winkels en gezellige terrasjes bevinden zich letterlijk om de hoek. U stapt de deur uit en loopt binnen een paar minuten naar de bakker, slager, één van de heerlijke restaurants : keuze genoeg.

Het gelijkvloers appartement was tot voor kort een tandartspraktijk. Een ingang direct aan de straatzijde, ideaal voor degene met een beperkte mobiliteit. Of, de wachtkamer kan omgevormd worden door de koper naar een 2° slaapkamer. Toegang eveneens via de gerenoveerde nette gezamenlijke entree, met brievenbussen, bellentableau en intercominstallatie. Er is ruimte voor een open eetkeuken, living aan de straatzijde, en een masterbedroom. In de onderbouw van het appartementencomplex bevindt zich een royale, stenen private berging van maar liefst 16 m2. Bent U op zoek naar een locatie voor optimaal wooncomfort en wilt U graag gelijkvloers wonen in het centrum van de Stad aan Zee ? Neem dan contact op met Immo Dot.
125.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement Opp.: 57m² K.I.: 1.041,00 € Slaapkamers: 2 EPC-Waarde: 1264 kWh/m² EPC-Code: 20210311-0002385737-KNR-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.