+++TE LAAT+++ Gerenoveerd Appartement 1 slaapkamer vlakbij strand

+++TE LAAT+++ Ruim en licht appartement met lift, gelegen op fietsafstand van de binnenstad, boulevards en vlakbij het strand zodat je op 100 meter met je voeten de "zee" kan raken. Wat een mooie locatie.

Het appartement is gerenoveerd in 2019 en nagenoeg in nieuwstaat, gelegen op de eerste verdieping in Residentie Edelweis II. Een appartement met een wit interieur, tijdloos en perfect gecombineerd met houten elementen. Soms kan het klassiek en stijlvol ogen, andere keren strak en modern. Een neutrale en elegante afwerking die staat voor puurheid en niet onderhevig is aan interieurtrends.

Verder treft u in dit appartement een mooie hal met separaat toilet, een slaapkamer en een grote, moderne badkamer met douche. Een immense en vooral lichte woonkamer is geheel gericht op het uitzicht en voorzien van een zeer nette open keuken welke verrijkt is met alle inbouw apparatuur. Een private berging is inbegrepen.

Door de ligging op de eerste verdieping heeft u nog goed contact met de begane grond en zijn de mensen nog herkenbaar. Het brede strand om de hoek draagt zorg voor het "vakantiegevoel" in eigen huis. Benieuwd naar dit prima appartement op een fijne plek ? Neem dan contact op met Immo Dot.
160.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement Opp.: 78m² K.I.: 986,00 € Slaapkamers: 1 EPC-Waarde: 484 kWh/m² EPC-Code: 20170928-0001997727-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.