Duplex met 3 slaapkamers te Oudenburg

Wat een mooie ruimten en wat een goed afwerkingsniveau. Wonen met prestige over twee lagen in dit hagelnieuwe appartement. Parkeren kan comfortabel bij de naastliggende parking.

Dit project is geslaagd, dat voelt u gelijk. Een fijne uitstraling en goede verhoudingen. Met een prachtig aangelegde terras om van het buitenzijn te genieten met een wijds uitzicht over Oudenburg. En onder het genot van een drankje tot rust komen bij de zonsondergang. De bouwheer heeft op de materialen en afwerking niet gespaard. Goede isolatie en geluidsdicht. Beide verdiepingen beschikken over een badkamer en toilet. Dit maakt de woning geschikt voor meerdere gebruiksdoeleinden. Te denken aan een appartement voor ouders met een inwonende (jong)volwassen kind of regelmatig logees uit het buitenland. Of gewoon wens voor een rustige bureaukamer.

De heerlijk grote leefruimte met open keuken sluit met een schuifraam aan op het terras. De bovenste verdieping bereik je met een inpandige trap. De ruime hal beschikt over voldoende plaats voor jassen. Er is tevens een grote bergkamer aanwezig en een afzonderlijke wasruimte.
Een badkamer met inloopdouche en de tweede badkamer met ligbad.

Graag vertellen wij nog iets over de ligging. Het kleinschalig gebouw met 3 appartementen ligt aan de zuidzijde van de historische binnenstad van Oudenburg. Afgesloten entree met intercom, postbussen, trappenhuis en gloednieuwe lift. Diverse restaurants, cafés, winkels, Stadhuis en een supermarkt zijn op loopafstand gelegen. Zelfs de markt en de bushalte bereikt u heel gemakkelijk te voet.

Hier kan je wonen op een leuke, levendige plek. Met enthousiasme laten wij deze meer dan aantrekkelijke duplex appartement een keer aan U zien.
319.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement Opp.: 188m² Slaapkamers: 3

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.