Nieuwbouw 2 slaapkamer appartement te Leffinge

+++ TE LAAT +++

In het knus polderdorp Leffinge op fietsafstand van Middelkerke aan zee, ligt dit nieuwbouw appartement. Zuidgericht aan een heraangelegde straat nabij een verskeersluwe parking met de Rederijkersfontein. Een kleinschalig gebouw met een villa-achtige uitstraling. In dit appartement woont u riant en heeft u een heerlijk uitzicht.

Het appartement met een bewoonbare oppervlakte van 95 m2 is voorzien van een zalig ruim balkon, een afgewerkte open keuken, 2 slaapkamers, ingebouwde vestiaire in de gang, bergruimte, afz. toilet, badkamer met ligbad en inloopdouche. Bovendien is er op de verdieping -1, bereikbaar met de lift, nog een private kelder inbegrepen, een gemeenschappelijk afvallokaal. Bovengronds een gemeenschappelijke overdekte fietsstalling, enkel bereikbaar voor de bewoners ! Optioneel kan nog gekozen worden voor een carport aan Euro 15.000,- excl. registratierecht.

Er werd bij de bouw veel aandacht besteed aan Uw wooncomfort. Het appartement is uiteraard energiezuinig, duurzaam en toekomstgericht. Volledig voorzien van vloerverwarming door middel van cv op aardgas. Premium Viessmann geplaatst. De materiaalkeuze en kleuren heeft het gebouw een bijzonder accent.

Wonen in Leffinge betekent wonen in een landelijke omgeving met het gemak van voorzieningen in de buurt. Op minder dan 5 km van het strand én de Noordzee, Middelkerke, een winkelcentra, kortom alles op steenworp afstand. En dit in een gebied verrijkt met mooie fiets- en wandelpaden die slingeren door het karakteristieke landschap.
Ook op cultureel gebied is er het nodige te beleven.
Beeld het jezelf even in, wonen in dit zalig nieuwbouwappartement. Rustig opstaan met een kopje koffie in de door jouw gekozen open keuken, of juist heerlijk genieten van de avond met wat vrienden op het royale terras.

Kom, maak een afspraak en verras u zelf !
220.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement Slaapkamers: 2 EPC-Waarde: 99 kWh/m² EPC-Code: 35011-G-2013_333/EP15611/A001/D01/SD003

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Info niet gekend
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.