Gelijkvloers 2 slaapkamer appartement met tuin te Oudenburg

Kijk niet de kat uit de boom, wees er snel bij ! Wie wordt de gelukkige eigenaar van dit nieuwbouw appartement in het hartje van Oudenburg. Hier een ideale ligging, parkeerplaats en winkels nabij, en toch met de auto binnen 10 minuten in Oostende, of de autostrade op richting Brugge, praktisch voor mensen die werken buiten de stad.

Welkom in 149 m2 woongenot en dit nog vergroot met een terras/tuin van 49 m2. Inkomhal met gastentoilet en plaats voor vestiaire, geweldige leefruimte, super luxe keuken met kook- en eeteiland, twee royale slaapkamers voorzien van parketvloer, badkamer met ligbad, tweede toilet.

Alles met een zeldzame kwaliteits afwerking, volledig en extra geïsoleerd plus natuurlijk dubbele beglazing. Energie zuinige verwarming. Op een bijzondere wijze gebouwd zodat ieder naar eigen smaak zijn interieur kan vormgeven. En dit in een kleinschalig appartementsgebouw. Mogelijkheid tot aankoop van een garage aan Euro 35.000,- , eveneens excl. B.T.W. Epb bij oplevering.

De foto's zijn prachtig, maar kom langs voor een bezichtiging om de sfeer en ruimte in het echt te beleven.
356.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement Opp.: 188m² Slaapkamers: 2

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.