+++TE LAAT+++ Wat een bijzonder sfeervol en ruim huis !

+++TE LAAT+++ Deze complete woning is voorzien van een jacuzzi en sauna : pure verwennerij.
Een bron van relaxatie na een zware werkdag. Het moderne leven vraagt steeds meer van ons : alles moet sneller, efficiënter en beter. Wie het hoofd boven water wil houden om niet te bezwijken aan de dagelijkse rush, moet af en toe eens echt genieten.

Deze gezellige gezinswoning heeft enorm veel praktische leefruimte op de begane grond gecreëerd door de geweldige combinatie van de royale woonkamer en de ruime complete leefkeuken. Bovendien voorzien van een Bang & Olufsen TV en surround luidsprekers.
Welkom in de wereld van oogstrelend beeld en geluid, met een bedieningsgemak die zijn gelijke niet kent. Zelfs de sauna is voorzien van ingebouwde B&O speakers voor magistraal geluid.

Op de 1° verdieping zijn er 2 slaapkamers met de sauna en douche. Fitnesstoestellen inclusief. Op de 2° verdieping nog twee leuke slaapkamers. Verder ook een badkamer met ligbad, garage op het gelijkvloers, bergkamer voor de wasmachine, en een onderhoudsvriendelijke tuin gericht op het zuidwesten met terras. Wat wilt u nog meer ?

Als u alles wel eens van dichtbij wil komen bekijken, nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen in de woning.
Laat u verrassen, u hoeft enkel nog de fles bubbels ontkurken.
239.500,00 €

Over deze eigendom

Type: Woning Opp.: 131m² K.I.: 927,00 € Slaapkamers: 4 EPC-Waarde: 396 kWh/m² EPC-Code: 20190222-0002135047-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.