+++Te Laat+++ Fantastisch leuke woning te renoveren

+++Te Laat+++ Gelegen aan de kust in een rustige en residentiële straat kan u dit huis terugvinden, op slechts enkele minuten wandelen van het strand, winkelstraten en het park. Bushalte om de hoek. Het centrum van Oostende en het station op fietsafstand, plus verschillende scholen in de nabijheid.

Wanneer men aan deze woning toekomt wordt men overweldigd door de statige omvang hiervan. De inkomhal geeft u toegang tot het bureau, de gelijkvloerse fietsberging en de grote leefkamer met bijzonder veel lichtinval. De imposante trap en de hoge plafonds zorgen voor het gevoel van grandeur van weleer.
Over de twee verdiepingen zijn er 6 slaapkamers en een badkamer verdeeld. De zolder kan perfect dienen als een 7° slaapkamer, speelkamer of extra woonruimte. De grote tuin geniet steeds van zonlicht en verwent met een aangenaam buitengevoel.

Ideale woning voor personen die op zoek zijn naar een renovatieproject met karakteristieken, creatief zijn in het opfrissen van de enorme binnenruimte, en willen wonen in een opkomende buurt !
Info op kantoor

Over deze eigendom

Type: Woning Opp.: 224m² K.I.: 1.053,00 € Slaapkamers: 7 EPC-Waarde: 517 kWh/m² EPC-Code: 20210323-0002391767-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.