+++Verkocht+++ Riant appartement met 2 slaapkamers

+++Te laat+++ Dit appartement te Oostende wordt U aangeboden door Immo Dot.

Bij het hart van Oostende, op korte wandelafstand van de Noordzee en het bruisende winkelcentrum, ligt deze statige woning. Onderverdeeld in twee appartementen, waarvan het appartement op de begane grond te koop wordt aangeboden. Deze bijzondere woning ligt in een zeldzame Belle Epoquestraat, met nostalgische gerenoveerde huizen. Vlakbij kan je shoppen in de sierlijke lanen en unieke boetieks. Of genieten van alle voorzieningen zoals parken, sportterreinen, openbaar vervoer en recreatie.

Deze oorspronkelijk rond 1900 gebouwde woning is in 2017 verbouwd, gemoderniseerd, gerenoveerd en voorzien van alle alledaagse luxe en comfort. Rest voor de nieuwe eigenaar nog de fijne afwerking en decoratie.

Een gemeenschappelijke entree waarbij het oorspronkelijke karakter zo veel mogelijk bewaard is gebleven. Een diepe woonruimte met open keuken, en aansluitend een centrale hal of eetruimte. Badkamer met ligbad, en de master bedroom. Via een private trap naar de eerste verdieping waar de 2° slaapkamer is met een studio gevoel.

De benedenverdieping van 103 m2 sluit aan op de koer van 21 m2. Deze sousterrain bestaat uit 3 grote open vertrekken en is uitermate geschikt voor het creëren van een industrieel loftgevoel. Bijzonder is de gemeenschappelijke (fiets-)berging die direct toegankelijk is langs de straat.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek. Wedden dat je instant verliefd wordt ?
Info op kantoor

Over deze eigendom

Type: Appartement Opp.: 100m² Slaapkamers: 2 EPC-Waarde: 354 kWh/m² EPC-Code: 20171209-0002017292-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.