+++TE LAAT+++ Villa te Oostende

+++ TE LAAT +++ Ruime vrijstaande woning in een bijzonder aansprekende bouwstijl, met een grote inpandige garage en voorzien van zonnepanelen. Gelegen in een mooie, relatief nieuwe wijk aan de rand van Oostende. Het perceel is met een oppervlakte van 556 m2 royaal. Door de ligging op het zuiden heeft de nieuw aangelegde voortuin een uitstekende bezonning. Een totale bewoonbare oppervlakte van 200 m2, en twee veranda's waaronder één met airco in combinatie met verwarming, zorgt voor een prettig groot huis waar het fijn wonen is.

Aan de straatzijde valt direct de prachtige voortuin op en de oprit naar de garage waar meerdere auto's geparkeerd kunnen worden. De woonkamer van 41 m2 is heerlijk licht, groot en verrijkt met een nieuw parket vloer. De recente woonkeuken is modern, praktisch en voorzien van alle comfort. Een plaatje. Als extra nog een hobbykamer, wasplaats en drie slaapkamers op verdieping plus berging.

Maak een afspraak en laat U verrassen !
419.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Woning Opp.: 556m² K.I.: 1.564,00 € Slaapkamers: 3 EPC-Waarde: 456 kWh/m² EPC-Code: 20190126-0002126314-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.