Comfortabel wonen in Oostende centrum

Een appartement met 2 slaapkamers op een van de meest gewilde plaatsten van de stad. Gelegen aan de Van Iseghemlaan bij het oudste stadsgedeelte. Zicht op het Kursaal, vlakbij het Monacoplein en directe toegang tot de magnifieke wandelpromenade en het uitgestrekte Noordzee strand. Genieten van alle restaurants om de hoek en lopend via de beste winkelstraten zo naar de binnenstad en de jachthaven.

Als u wilt wonen in De stad aan Zee, maar toch van comfort houdt, kom dan snel kijken. Hier kunt u wonen in een stevig gebouwd en goed onderhouden complex. Op de vijfde verdieping is een keurige hal met entree naar het appartement. Bij binnenkomst, een ruime hal, afzonderlijk toilet en een badkamer met zitbad. Er is een zeer ruime woonkamer met voor het grootste deel van de dag veel licht. Een functionele keuken met een klein buitenbalkon. Het geheel in nette staat. Er zijn twee slaapkamers aan de achterzijde, waarbij de grote slaapkamer nog een balkon heeft. Tevens is er een ingebouwde berging in het appartement, alsook een private kelder in het gebouw.

Als u al een tijdje op zoek bent naar de binnenstad, sfeervolle plek, vlakbij het strand en dit in een statig gebouw met veel woonruimte, wacht dan niet en kom snel !
185.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement Opp.: 80m² K.I.: 870,00 € Slaapkamers: 2 EPC-Waarde: 222 kWh/m² EPC-Code: 20210118-0002361246-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.