Bouwgrond aan de voet van de duinen te Oostende

+++ TE LAAT +++ Een mooi perceel bouwgrond naast het vroegere provinciaal domein Prins Karel, en thans het Provinciedomein Raversyde. Een zeldzaam uniek stukje natuur aan onze kust. Een beschermd duingebied naast de deur met een oppervlakte van 50 hectaren voorzien van wandelpaden. Op wandelafstand van de archeologische site Walraversijde, een authentiek herbouwde vissersdorp, de overblijvende constructies van de Atlantikwall en tot slot het Vogelopvangcentrum.

En natuurlijk via de fietspaden door de duinen rechtstreeks toegang tot de Noordzee. Waar kan je beter dan aan het uitgestrekte Noordzee strand heerlijk tot rust komen ? En heeft U zin in wat actiever leven ? Dan bent U op fietsafstand van Oostende centrum. De meest populaire mondaine badplaats aan de kust. Ervaar de vrijheid om vanuit Uw toekomstig huis met de fiets door een natuurgebied naar het strand te rijden. Alle faciliteiten voor de dagelijkse voorzieningen zijn volop aanwezig. Verschillende kleine - en grotere winkelcentra en een gevarieerd aanbod scholen in een straal van 5 autominuten of minder beschikbaar.

Is het Uw droom om Uw eigen huis te bouwen. Een vrijstaand huis nabij het strand. Hier kan het allemaal. Laat U inspireren. Wij maken graag een afspraak met U.
235.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Bouwgrond Opp.: 1000m² K.I.: 11,00 €

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Parkgebied
Stedebouwkundige vergunning: Neen
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.