Residentieel wonen in De Haan

Enthousiaste woningzoekers en strandliefhebbers opgelet !
In het geliefde De Haan en een sfeervolle straat op 1300 meter van de duinen verkopen wij een fantastisch onderhouden en karakteristieke hoekwoning met zonnige zij- en achtertuin.
Deze woning is voorzien van een gezellige leefruimte met open keuken in nieuwstaat, 3 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, 2 wc's en een diepe garage.
De gevel is geïnspireerd door traditionele hout vakwerk decoratie, een nostalgische flair eigen aan de Anglo-normandische stijl en kenmerkend voor de romantische Belle Epoque woningen in De Haan.

Een hoog comfort en een laag energieverbruik dankzij de zonnepanelen. Waterverzachter eveneens inbegrepen.

Dit instapklaar huis met gepersonaliseerde rustieke elementen in een groene tuinwijk zoekt een nieuwe eigenaar. Een kindvriendelijke buurt, met diverse basisscholen nabij. Drie supermarkten binnen de 4000 meter, plus de bus- en tramhalte om de hoek. Slechts 5 minuten naar het strand en de Noordzee. De Haan blijft een oase van rust en ruimte, in een omgeving waar iedereen elkaar kent en met rust laat. Vele gezellige leuke terrasjes plus een mooie winkelstraat. Een veilige omgeving met bossen en een lang breed strand dat grenst aan het schitterend turkoois zeewater.

Bent U net zo blij als wij, maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.
Wij leiden U graag rond. Dit is Uw kans !
285.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Woning Opp.: 250m² K.I.: 857,00 € Slaapkamers: 3 EPC-Waarde: 320 kWh/m² EPC-Code: 20200312-0002257769-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.