Immense woning te Oostende

Op 1700 meter van het strand ligt dit bijzonder huis met vernieuwd plat dak en een markante gevel. De gevel kan door de nieuwe eigenaars gerestaureerd worden en is al verstevigd. Deze was gekenmerkt door de versieringen met gestileerde bloemmotieven, druiventrossen en mascarons in art deco stijl. De grondige binnenrenovatie werd hier reeds uitgevoerd. Nieuwe ramen, deuren en isolerend dubbel glas. Recente open keuken met alle comfort. Nieuwe energiezuinige verwarming en beplaastering. Vernieuwing van het dak en isolatie. Rest enkel nog de fijne afwerking.

De woning opent met een statige hoge hal, dan de royale sfeervolle living met open keuken en zicht op de diepe stadstuin. Terloops de grootste tuin in de centraal gelegen Stuiverstraat. Op de eerste en de tweede verdieping zijn er telkens 2 slaapkamers. En de zolder of derde verdieping kan perfect worden ingericht als hobbyruimte of 5° slaapkamer.

Een badkamer met ligbad, tweede badkamer met douche en in totaal 3 wc's. Tot slot nog een berg- of waskamer, én een 2° keuken(ruimte).

Het heerlijke warme leefhuis is gelegen nabij het dynamische Sint-Catharinaplein. Een rechthoekig beboomd en omhaagd wandelpark. En dit in een heraangelegde straat met groenvoorzieningen en gratis parkeermogelijkheid. Het huis heeft veel meer ruimte dan de buitenkant doet vermoeden. Hoge plafonds, en grote raampartijen waardoor een goede lichtinval op begane verdieping en slaapkamers. Talrijke winkelvoorzieningen, terrassen, trendy restaurants op loopafstand. Bushalte in de directe nabijheid. En de bereikbaarheid ten opzichte van de in/uitvalswegen is uitstekend.

Wij weten zeker dat de toekomstige bewoner hier net zo gaat genieten op deze fijne plek.
Kortom deze woning moet U zien om zelf de sfeer te proeven !
265.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Woning Opp.: 138,47m² K.I.: 773,00 € Slaapkamers: 4 EPC-Waarde: 291 kWh/m² EPC-Code: 20191219-0002229816-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.