+++TE LAAT+++ Instapklare energiezuinige woning te Oostende

+++TE LAAT+++ Je wilt bijzonder wonen. Duurzaam, energiezuinig in een halfopen bebouwing gebouwd in 2016. De ligging van de woning is perfect te noemen, gelegen in een rustige straat, of fietsafstand bevinden zich de scholen, kinderdagverblijven, sportverenigingen en niet vergeten de supermarkt. De bereikbaarheid van de woning is per auto goed, alsook het openbaar vervoer.

Welkom in de Manestraat, hier zijn al Uw woonwensen te vinden !
Zonnepanelen aanwezig voor een lage energiefactuur. Regenwater put 10.000 liter. Licht, glas en ruimte. Zo laat de woonkamer zich het beste samenvatten. Een open keuken super ingericht. Sfeervolle leefruimte. Zicht op een diepe tuin grotendeels voorzien van sierbestrating en planten borders met een diversiteit aan beplanting. Achterin de tuin staat een tuinhuis. Via een vaste trap is de eerste verdieping bereikbaar die toegang verleent tot 3 riante slaapkamers. De badkamer heeft een luxe afwerking met inloopdouche. Een goed geïsoleerde zolder heeft extra dimensie.

Gelijkvloers met diepe garage voorzien van sectionale poort. Deze woning gezamenlijk met zijn uitrusting zorgt voor een levensloopbestendig huis waar men kan blijven wonen en genieten van de prachtige plek en de omgeving.
Zeg nu zelf, hoe leuk is het om van zo'n geweldig huis je thuis te maken.
Interesse ? Maak een afspraak.
339.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Villa Opp.: 289m² K.I.: 1.044,00 € Slaapkamers: 3 EPC-Waarde: 111 kWh/m² EPC-Code: 35013-G-2014_283EP09368/A001/D05/SD001

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.