Overname Dagbladhandel met woonst

Prijsverlaging !!! Op Toplocatie te Westkerke langs de Gistelsesteenweg richting Brugge. Met voldoende parkeerplaats in de directe nabijheid waaronder de markt op 400 meter. Centraal tussen talrijke grote verkavelingen met nieuwbouw, en het kruispunt met alle toegangswegen (Gistel 3500 m, Oudenburg 2500 m en Eernegem 4700 meter). Een handelsruimte van +/- 50 m2 (winkel + berging) én een gelijkvloers appartement met terras. Dit alles in een nieuwbouw. De uitbating combineerde pakjesdienst + verkoop schoolgerei, boeken, speelgoed, wenskaarten, De Lijn kaarten, uitgebreid assortiment aan rookwaren, snoep en zoveel meer.
Alle producten van de Nationale Loterij werden er gespeeld en verkocht. Super goede ligging met veel passage langs de 4 vlakbije bushaltes.

Het appartement bestaat uit een grote leefruimte met lichtkoepel, mooie geïnstalleerde keuken, badkamer met douche, afzonderlijke wc, kelder, 1 slaapkamer en een zonnig terras. Overal dubbel glas en energiezuinige verwarming. Totale huur winkel & appartement = Euro 700 p/m.

Ga je mee met de evolutie van krantenwinkel naar succesvolle buurtwinkel ?
Een winkel uitbaten is geen nine to five job. Het draait om de verkoop, maar het gaat ook om klantencontact. Heb jij gevoel voor verantwoordelijkheid en commerciële initiatieven. Kan je klanten bedienen met een smile ? Een tevreden klant komt steeds terug en verhoogt de winst van je verkooppunt.
Neem die kans en bel voor een vrijblijvend bezoek !
15.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Handelspand Opp.: 104,8m² Slaapkamers: 1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.