Te renoveren huis met garage, tuin plus achterhuis

+++ TE LAAT +++ Opmerkelijk woonpand nabij de kern van Ettelgem (Oudenburg) en het Natuurdomein Hoge Dijken. Bestaande uit een hoofdgebouw aan de straatzijde en een 2° huis achteraan. Respectievelijk 86 m2 en 52 m2 bewoonbare oppervlakte. Met inbegrip van een royale diepe tuin die gelegen is op het zuid-oosten, zongericht. Een garage aan de straatzijde en een tweede garage ruimte via de oprit te bereiken. Talrijke bijgebouwen en duivenhokken langs de scheidingslijn die vroeger werden gebruikt voor het kweken en trainen van wedstrijdduiven.
Het hoofdgebouw bestaat uit een inkom, living, eetruimte waarbij de authentieke elementen en traditionele tegels werden bewaard. Een basic keuken en een gedeeltelijk bovengrondse kelder of koele bergruimte. Een trap leidt naar de eerste verdieping voorzien van 2 grote slaapkamers (16,10 & 14,98 m2).
Het tweede huis of aanbouw bestaat uit een wasruimte, living, keuken en slaapkamer op de 1° verdieping. Was vroeger een kangoeroe woning, maar al lang buiten gebruik.
De woning dient te worden gemoderniseerd naar de huidige maatstaven, en daarbij is de oppervlakte van het tweede huis of aanbouw bij renovatie/uitbreiding een extra troef !
De rustige ligging en toch nabij alle voorzieningen is ideaal. Het centrum van Oudenburg is vlot bereikbaar op fietsafstand. Hier kun je nog genieten.
Het woonhuis heeft technisch een goede basis om te renoveren, een degelijk gebouwd pand. Door de ligging en de grootte van het perceel zijn alle mogelijkheden aanwezig om verantwoord te investeren, en Uw droom huis te realiseren.
139.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Woning Opp.: 660m² K.I.: 389,00 € Slaapkamers: 2 EPC-Waarde: 904 kWh/m² EPC-Code: 20190613-0002169168-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.