Wonen in alle luxe te Gistel

Deze moderne en luxe villa is gelegen in een kleinschalige villawijk. In het polderdorp Snaaskerke, grenzend aan Oostende en de kustpolders. De woning werd onder architectuur gebouwd waarbij hoge eisen ten aanzien van comfort, afwerking en architectuur tot een uniek ontwerp hebben geleid. De villa is gebouwd van eerste klas materialen en tot in de puntjes afgewerkt. De indeling is verrassend en gelijktijdig goed doordacht.
De villa van het type bungalow is levensloopbestendig (drempelloos en brede deuren) en wordt elektrisch verwarmd met 44 zonnepanelen op het dak met certificaten. De villa is hiermee klaar voor klimaatsveranderingen en gewapend tegen energie prijsstijgingen.

Begane grond : private oprijlaan leidt naar een automatische afsluitpoort die toegang verschaft tot de vrijstaande carport, de woning en de zeer ruime en zonnige tuin.
Een grote inkomhal met vestiaire en gastentoilet, lichtrijke leefruimte voorzien van sierhaard, volledig ingerichte kwalitatieve keuken met afzonderlijke berging, 3 slaapkamers waarvan de master slaapkamer met gescheiden dressing, badkamer plus inloopdouche, bad en toilet. Was- en strijkplaats en aparte wijnberging.

Er is een open en een overdekt terras met alle technische aansluitingen, met uitzicht op de tuin voorzien van tuinhuis en kippenhok. De tuin is geheel omsloten en biedt optimale privacy. Tot slot zijn er 2 regenwaterputten van 15.000 liter, en is de woning overal voorzien van rolluiken.

Wij nodigen U graag uit om deze bijzondere villa met ons te gaan bezichtigen en laat U overtuigen van de kwaliteit en het comfort.
547.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Villa Opp.: 1249m² K.I.: 1.062,00 € Slaapkamers: 3 EPC-Waarde: 187 kWh/m² EPC-Code: 35005-G-2007_/EP03353/D377/D01/SD001

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.