Groot huis 4 niveaus en 18 kamers

Unieke woonkans ! Dit groots huis beschikt over 18 kamers die verdeeld zijn over 4 verdiepingen. Oorspronkelijk bestaande uit vier appartementen, waarbij de renovatie werd aangevat. Een nieuw dak en nieuwe ramen in dubbel glas. Doordat u de beschikking krijgt over zo'n oppervlakte heeft het huis vele gebruiksmogelijkheden. Deze tussenwoning is hiermee zeker geschikt voor een projectontwikkelaar/belegger. De woning is bijvoorbeeld mits vergunning, eenvoudig op te splitsen in een praktijkruimte op het gelijkvloers, en een woongedeelte op de bovenverdiepingen. Ook voor een (groot) gezin biedt dit huis alle woonmogelijkheden en leefruimte. Ondanks dat het huis gelegen is aan de rand van Oostende centrum, is het hier bijzonder rustig en stil. Dit deel van de stad is erg gewild bij young professionals.

Het huis met tuin ligt op een goede locatie in een gerenoveerde autoluwe én fietsvriendelijke straat. Met voldoende gratis parkeerplaats. In de directe omgeving vindt u dan ook alle mogelijke voorzieningen, waaronder diverse supermarkten, scholen, horeca, ziekenhuis en sportverenigingen. Dit alles op 1400 m van het strand en de zee. Tegelijkertijd ligt het gezellige en cultuurrijke centrum van Oostende op slechts een kwartier wandelen. De uitvalswegen naar de Oost- en Westkust, en de autostrade zijn eenvoudig en snel te bereiken.

Wellicht is dit precies het project wat u zoekt. Wanneer komt u een kijkje nemen ?
300.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Woning Opp.: 153m² K.I.: 994,00 € Slaapkamers: 6 EPC-Waarde: 265 kWh/m² EPC-Code: 2124375

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.