Bel-Etage met 4 garages en dakterras te Oostende

Altijd al een groot huis gewild met plaats voor 5 voertuigen, of een wens tot een grote polyvalente oppervlakte ? Alles kan in dit multifunctioneel pand met maar liefst 220 m2 bewoonbare oppervlakte verdeeld over 3 verdiepingen. De ligging is centraal tussen de duinen van Oostende en Bredene, rustig gelegen maar nabij winkels, basisscholen, invalswegen, jachthaven en het strand. En snel met de gratis veerboot naar Oostende centrum of het station.

Op de begane grond de grote werkruimte, thans garages, die mits vergunning kan omgevormd worden in een kantoorruimte of kangoeroe woning. De entree met inpandige berging. Via een vernieuwde trap naar de 1° verdieping met een recente keuken, sfeervolle woonkamer, uitbreiding met veranda en een dakterras. Overloop met afzonderlijk toilet, badkamer met inloopdouche en drie slaapkamers.

De vaste trap loopt verder tot de 2° verdieping met nog 2 extra slaapkamers. Thans een authentieke mancave en een grote berging. Dit alles met een nieuw dak voorzien van isolatie.

Laat u inspireren door deze woning waar tal van mogelijkheden denkbaar zijn. Meer weten, bel of mail ons gerust voor het maken van een bezichtigingsafspraak. Prijs bespreekbaar.
328.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Bel-étage Opp.: 149m² K.I.: 1.041,00 € Slaapkamers: 5 EPC-Waarde: 454 kWh/m² EPC-Code: 20181022-0002101477-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.