+++TE LAAT+++ Groot huis te Oostende met 2 appartementen

+++TE LAAT+++ De bewoners van de Peter Benoitstraat vinden hun laan de mooiste van Oostende. Prachtig zicht op eclectische Herenhuizen met art-nouveaugetinte afwerking. Beschilderde lijstgevels, en neoclassicistische burgerhuizen. Een omgeving voor fijnproevers. Dit alles centraal gelegen, in een rustige gerenoveerde straat met respect voor de authentieke elementen. En toch op slechts 7 minuten wandelen van het centrum van Oostende, het strand met wandelpromenade en het station.

De eerste renovatie is reeds volbracht. Rest nog de fijne afwerking. Twee nieuwe keukens en twee nieuwe badkamers. Op elke verdieping een toilet. Het achterhuis heeft op alle etages veel ramen en is daardoor opmerkelijk licht. Twee functionele en ruime woonkamers, een sousterrain aan de straatzijde van 103 m2, die uitkomt op een terras van 21 m2, plus 6 slaapkamers. En nog een diepe bergruimte, afzonderlijk toegankelijk via de straat.
Het gebouw is net stedenbouwkundig vergund, zodat het kan gebruikt worden als 2 (verhuurbare) appartementen, wat dubbele bewoning of een stukje belegging mogelijk maakt. Combinatie van wonen en werken is hier ideaal, kangoeroewoning, opbrengsteigendom, of, gewoon genieten van een groots huis.

Hebben wij Uw interesse gewekt ? Neem dan gerust contact op met ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak.
Info op kantoor

Over deze eigendom

Type: Opbrengsteigendom Opp.: 100m² K.I.: 1.704,00 € Slaapkamers: 6 EPC-Waarde: 354 kWh/m² EPC-Code: 20171209-0002017291-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.