Woning met dakterras, 4 slaapkamers en garage

Goed gelegen gerenoveerde woon-winkelpand met dakterras, garage en 4 slaapkamers. Centraal gelegen in het commercieel centrum van de wijk Konterdam te Oostende, op 350 meter van het Maria-Hendrikapark richting station en Noordzee. En vlakbij de expresbaan, richting West-kust, autostrade A10 en de Oost-kust.

De winkelruimte vooraan in de gerenoveerde woning kan gebruikt worden als winkel (25,92 m2), vrij beroep, 5° (mega) slaapkamer of gewoon een grote polyvalente kamer voor ieder die nood heeft aan ruimte. Achter de winkel is de living met moderne open keuken, en een eetplaats onder een grote lichtstraat, stijlvolle lichtdoorlatende vensters op het dak zorgen voor een comfortabel, gezond en aangenaam klimaat om te wonen. Creëert een optische vergroting van de living met maximalisatie van daglicht.

Op het gelijkvloers nog een koer, wc, afzonderlijke garage met trap naar de zolder. Op de 1° verdieping ruime overloop met 2 goede slaapkamers waarbij de master bedroom voorzien is van ingebouwde berging. Badkamer met ligbad en ruimte voor wasmachine. En toegang tot het dakterras, gelegen op het zuiden waar het op zonnige dagen heerlijk vertoeven is. Een kleine buitentrap geeft toegang tot de lager gelegen koer. Op de 2° verdieping nog 2 slaapkamers.

De woning is door de huidige bewoners keurig onderhouden en instapklaar. Met de fiets en lopend is de gehele binnenstad en strand makkelijk toegankelijk, terwijl het openbaar vervoer, zowel bus en tram, op korte afstand zijn te vinden.

Ontdek nu de voordelen van dit huis en maak snel een afspraak.
249.500,00 €

Over deze eigendom

Type: Handelspand Opp.: 112m² K.I.: 587,00 € Slaapkamers: 4 EPC-Waarde: 386 kWh/m² EPC-Code: 20191021-0002209787-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.