+++TE LAAT+++ Huis met 3 slaapkamers, garage en tuin

+++TE LAAT+++ Te Oostende op 135 meter van het strand ligt deze rustige stadswoning met inpandige garage, 3 slaapkamers, keuken met diverse apparatuur, badkamer met ligbad, en een omsloten tuin. Deze woning is gelegen in de geliefde wijk Raversijde.

De doorzon woonkamer is ruim van opzet en heeft toegang tot de aparte keuken, en een bijkeuken welke vroeger een balkon was. Het gelijkvloers bestaat uit een garage tot +10 meter lengte en 3 bergruimtes. Via een openslaande deur is er eveneens toegang tot de achtertuin met groot terras.

Op het bovenverdiep, de 3 slaapkamers, badkamer met 2° wc. Ramen voorzien van dubbel glas, en dak recent gerenoveerd (2022). Alles voor een optimaal wooncomfort. Het is mogelijk een stuk aansluitende grond erbij te kopen, zodat de tuin verlengd kan worden. Of nog een extra huis gebouwd. Indien U interesse heeft, dan verzoeken wij U vriendelijk contact met Immo Dot op te nemen.
299.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Bel-étage Opp.: 191m² K.I.: 731,00 € Slaapkamers: 3 EPC-Waarde: 282 kWh/m² EPC-Code: 20220601-0002614655-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.