Huis vlakbij strand

Op 60 meter van de zee, met zijdelings zeezicht ligt dit huis met cottage allures. En op wandelafstand van de beschermde duinen. Snuif de natuur en de rust op, ontdek de flora en fauna van het natuurgebied. Genieten van een strandwandeling, met de fiets het duinenpad in, de tramhalte vlakbij naar het stadscentrum van Oostende ? Hier kan alles.

In dit charmante huis zijn de originele vloeren, deuren en ramen behouden gebleven. De woning staat klaar om door de koper te renoveren met tal van mogelijkheden dankzij de 120 m2 bewoonbare oppervlakte. We tellen 3 verdiepingen, 3 slaapkamers, een grote living, eetkamer, keukenruimte, badkamer, bergkamer, 2 wc's, open zolder en een kleine garage. Wie bereid is de handen uit de mouwen te steken, en over de nodige smaak beschikt, moet niet aarzelen. Pluspunt is de rustige straat en de aanwezigheid van een tuin. Zalig.

Genieten begint hier. Heerlijk uitwaaien langs de vloedlijn. De wijk Raversijde bij Oostende is een goede uitvalsbasis voor zowel de Oostkust als de Westkust, de uitgestrekte polders van het achterland, als het nabije shoppingcenter van Middelkerke. Kortom, een familiewoning met enorm veel potentieel.
295.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Woning Opp.: 151m² K.I.: 624,00 € Slaapkamers: 3 EPC-Waarde: 545 kWh/m² EPC-Code: 20170621-0001971376-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.