Gerenoveerd appartement 2 slaapkamers

Wat een ruimte voor een appartement !

U treft hier een gerenoveerd appartement op de 3° verdieping in een kleinschalig gebouw. Het appartement is goed verzorgd en gelegen op een bijzonder centrale plaats aan de rand van Oostende. In een verkeersarme straat en toch op loopafstand van de voorzieningen zoals de winkels en het openbaar vervoer.

Indeling : een royale leefruimte met een eiland keuken voorzien van alle comfort, badkamer met douche, afz. wc, en tot slot 2 slaapkamers. In het appartement werd alle elektriciteit vernieuwd en volledig goedgekeurd. De verwarming is met aardgas dankzij een energiezuinige cv ketel. Het doorzon appartement is voorzien van dubbel glas. Lage syndicus kosten door de afwezigheid van een lift.

Op het gelijkvloers is er nog een private kelder en een fietsstalling.
De uitstraling van het geheel, tezamen met de strategische ligging én op 2.100 meter van het strand, plus de prijsstelling zorgen voor een bijzonder aantrekkelijk object.
U woont hier op enkele minuten wandelen van alle supermarkten en winkelketens langs de Torhoutsesteenweg. Kortom, Uw verse boodschappen haalt U voortaan wandelend.
En dit alles in een kindvriendelijke woonwijk.

Instapklaar en zeer geschikt voor starters !
138.500,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement Opp.: 66m² K.I.: 411,00 € Slaapkamers: 2 EPC-Waarde: 356 kWh/m² EPC-Code: 20191202-0002224078-RES-2

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.