+++TE LAAT+++ Nieuwbouw te Zandvoorde (Oostende)

+++TE LAAT+++ Zoek jij een nieuwbouw huis die de voltooiing nadert, alles lekker nieuw maar niet in een nieuwbouwwijk ? Wonen middenin het prachtige centrum van dorp Zandvoorde, vlakbij natuurgebied Grote Keignaertkreek, met de stadse genoegens van cultuurstad Oostende.
Dan is deze woning net voor jou !

Een unieke woonlocatie met de vrije natuur aan je voeten. De toekomstige bewoners profiteren van de complete voorzieningen inclusief een gemeenschapscentrum in het Herenhuis 't Kasteel. Vlakbij vind je alles voor de dagelijkse boodschappen maar ook een basisschool, speelgelegenheden voor de kinderen en vele verenigingen. De multifunctionele sportvoorzieningen in de omgeving nodigt uit om sportief te ontspannen. Met het strand en de Noordzee op 6,5 km. Dit maakt dit huis de ideale plaats om te wonen, werken en genieten. Hier is het allemaal mogelijk.

Deze mooie halfopen bebouwing met inpandige garage grenst aan het park. Alle voorzieningen dicht in de buurt en omgeven door karakteristieke elementen. Conform alle nieuwste normen m.b.t. isolatie en energiezuinigheid. Een ruime inkom met gastentoilet en berging, living van 37 m2 met open ingerichte keuken en groot raam met zicht op terras en tuin. Eerste verdieping 3 slaapkamers waarvan de Master bedroom beschikt over een dressing, afz. toilet plus royale zolder te bereiken met een vaste trap.

Kan jij een kwaliteitsvolle nieuwbouw met gebruik van moderne en duurzame materialen waarderen, sterke warmte- en geluidsisolatie, energiezuinig. Heb je grootste woonwensen ?

Grondwaarde : 102.000€

Maak dan een afspraak.
267.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Woning Opp.: 158,2m² Slaapkamers: 3

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.