te renoveren huis met bouwgrond in Bredene

Altijd al je eigen huis willen bouwen ? Of een bestaande goed gelegen woning willen renoveren ? Liefst met aanpalende stuk grond inclusief ??? Maak je dromen waar !
In Bredene, grenzende aan Oostende wordt deze te renoveren woning met nabij liggende grond, thans voorzien van een garage, te koop aangeboden. Langs de ene zijde in een groene en kindvriendelijke wijk, met heerlijke zongerichte tuin. En in het zuiden grenzend aan de idyllische rivier de Noordede, een waterloop waar vroeger platte schuiten handelswaren van de kust naar Brugge brachten. Zie je jezelf na je werk al heerlijk relaxen op de oever of varend bij de ondergaande zon ? Of 's morgens vroeg genieten van de fraaie stille natuur ? Hier is het binnen handbereik.
Zelf renoveren en/of (bij-)bouwen geeft U veel vrijheid voor indeling en afwerking. U realiseert de woning geheel naar eigen smaak en wensen. En daarbij alle facetten van duurzaamheid naar eigen keuze integreren. Mits aanvraag te voorzien van een grote extra garage of polyvalente ruimte.
Grijp je kans en maak een afspraak voor een bezichtiging op deze unieke locatie !
225.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Bouwgrond Opp.: 676m² Slaapkamers: 2

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Gelegen in effectief of mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.