Herenhuis met karakter

Volledig gerenoveerde herenhuis in eclectische stijl uit begin 20° eeuw. Complete renovatie afgewerkt in 2019 ! Een huis met klasse bestaande uit een soutterain, twee bouwlagen met mansardedak (nok evenwijdig met straat) en een dakkapel. Lijstgevel van rode baksteen met gebruik van horizontale banden en strekken van getoogde muuropeningen; ter hoogte van borstweringen, betegelde casementen.
Dit herenhuis imponeert al bij de binnenkomst. Binnen zet de trend zich voort met hoge plafonds en klassieke tegels in combinatie met duurzaam parket. Ruimte in overvloed, maar hier zijn de details die het verschil maken.
Met luxe badkamers en een nieuwe open keuken voorzien van kwaliteitsafwerking, alsook een woonkamer plus slaapkamers ontstaat een heldere, praktische en sfeervolle eengezinswoning, voorzien van alle comfort die je maar kunt wensen.
Nieuw interieur met een symmetrische setting waarbij licht en transparantie een belangrijke rol spelen. De woning is zeer ruimtelijk, maar ook spannend en speels. Een unieke realisatie, dat je niet snel zult vergeten.
Dit alles dichtbij het centrum van Oostende en de Belle Epoquewijk op 1000 meter van het strand en de Noordzee. Winkels, supermarkten en openbaar vervoer zijn op loopafstand beschikbaar. Een uitstekende bereikbaarheid met de auto maakt dit geheel een aantrekkelijke plaats om te wonen en te genieten.
Instapklaar.
339.500,00 €

Over deze eigendom

Type: Herenhuis Opp.: 70m² K.I.: 811,00 € Slaapkamers: 4 EPC-Waarde: 215 kWh/m² EPC-Code: 20190902-0002191112-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.