Instapklaar restaurant centrum Oostende

Dit Italiaans restaurant ligt nabij het altijd gezellige Monacoplein te Oostende. De verbinding tussen het Kursaal aan het strand, de uitgaanswijk en alle winkelstraten van de kuststad. Het restaurant heeft door de centrale ligging een vast cliënteel uit de omgeving, plus de toeristen die naar de Noordzee met wandelpromenade voorbij komen, of net van het strand terug in het stadscentrum gaan shoppen. Een triple A locatie met een goede doorloop.

Een authentiek Italiaans restaurant met de lekkerste pizza's en pasta's. En daar is niets aan gelogen; of het nu gaat om een klassieke Margherita of een huisgemaakte Ossobuco, alles wordt bereid met verse ingrediënten. Vanwege de inrichting waan je jezelf even in Rome of Venetië. Het restaurant is sfeervol ingericht. Ook hier is altijd gekozen voor kwalitatieve inventaris. Zoals grote ruime stevige tafels, kwalitatieve stoelen, etc. In combinatie met het relatief jong pand, straalt het restaurant aantrekkingskracht uit.

Reeds 16 jaar succesvol uitgebaat. Met een nieuw handelshuurcontract welke startte in december 2018. Het restaurant biedt ruimte aan ca. 40 gasten en heeft nog een terras aan de voorzijde met nog eens 24 zitplaatsen. Geen leasingcontracten, vrij van brouwer. De mooie winstgevende cijfers tonen de correcte overnameprijs (wordt enkel vertrouwelijk meegedeeld na bezoek). Een opportuniteit voor een ondernemend duo dat de handen uit de mouwen wil steken.
35.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Handelspand Opp.: 82m²

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Mixte zone (woon en ambacht)
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.