Hoekwoning met garage en tuin

Wat een mooie locatie ! Deze hoekwoning met aangebouwde grote garage biedt een hele prettige woonruimte. De badkamer en de keuken werden inmiddels vernieuwd en de riante tuin met moestuin is praktisch aangelegd. Zongericht, zuid-oost.
De woning heeft reeds 3 slaapkamers en laat zowel aan de binnen- als buitenzijde een hele verzorgde indruk achter.
Gelegen nabij het centrum van Oudenburg bij een rustige kindvriendelijke straat. In de directe omgeving bevinden zich voldoende speelvoorzieningen, basisscholen, een kinderdagverblijf en een grote supermarkt is op loopstand te bereiken.
Verwarming op aardgas met een energiezuinige cv-ketel, dak recent geïsoleerd en in de tuin met leefterras, een regenput van 3000 l.
Gelijkvloers met living, aparte keuken met alle voorzieningen, 2 bergingen en wc. Op de 1° verdieping treft u 3 slaapkamers aan en een badkamer met inloopdouche. Op zolder, met betonvloer, kan een extra kamer ingericht worden. Een ideale gezinswoning ! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.
€ 274.000,00

Over deze eigendom

Type: Woning Opp.: 658m² K.I.: € 570,00 Slaapkamers: 3 EPC-Waarde: 177 kWh/m² EPC-Code: 20170608-0001958859-2

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.