2 slaapkamer appartement te Oostende

Op een geweldige plek gelegen 2 SLAAPKAMER APPARTEMENT. Dit nette appartement ligt in het gezellige en rustige gedeelte nabij het centrum. Zonnige gerenoveerde straat met vrij parkeren. Kleinschalig gebouw zonder lift met gemeenschappelijke fietsberging en 2 private kelders in de onderbouw.

Het appartement is gelegen op de 1° verdieping en om de hoek de bushalte, Carrefour supermarkt en de Ostend Tennis Club aan de Prinsenlaan. Strand, wandelpromenade, zee en jachthaven op 1200m. Toch even de rust van het bos in het Maria Hendrikapark opzoeken ? Binnen de 10 minuten wandelen bent U bij de rand van het bos. Treinstation op slechts 1700m.

Het gebouw heeft een afgesloten en vernieuwde inkom portaal met brievenbussen en bel paneel. En bestaat uit een centrale hal met 2 ingebouwde bergruimtes. Vooraan de woonkamer met een heerlijke sfeer en veel lichtinval, alsook de afzonderlijke keukenruimte. Badkamer met ligbad en lavabo plus ingebouwde berging. Achteraan 2 slaapkamers (14m2 en 10 m2).

Een ideaal appartement voor starters op de woningmarkt.
132.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement Opp.: 76m² K.I.: 518,00 € Slaapkamers: 2 EPC-Waarde: 338 kWh/m² EPC-Code: 20190321-0002143369-RES-1

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.